2020 iPhone Pro Düz kenar, daha küçük çentik ve daha büyük ekran

Tarih : 16 Nisan 2020
Ekleyen : cepyazilim

Bloombergde ürün hakkında konuşan yetkili, yaklaşan iPhone modelleri, HomePod, AirTag ve bir dizi diğer en son raporunda Apple’ın 2020 için yol haritasını açıkladı.

Apple’ın bu yıl dört yeni iPhone’a sahip olacağını belirtiyor. İki mevcut iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max yerini alacak Pro modelleri olacak, diğer ikisi ise mevcut iPhone 11 yerini alacak.

Apple Post tarafından Mockup 2020 Pro modelleri ile ilgili olarak, yeni iPhone’lar, iPhone 4 ve iPhone 5 dönemi tasarımlarını anımsatan düz kenarlı ve keskin kenarlı mevcut iPad Pro modellerine benzer bir tasarıma sahip olacak. Yeni modeller, önümüzdeki birkaç yıl içinde tamamen kurtulmak için mevcut iphone’lardan daha küçük bir çentiğe sahip olacak. Üst-of-the-line Max modeli de mevcut 6.5 inç bir ekran boyutu yumru göreceksiniz.

Bloomberg tam boyuttan bahsetmiyor, ancak önceki söylentiler 6.7-inç civarında bir sayı belirledi, ancak bu söylentiler de daha küçük Pro modelinin de 6.1-inç’e kadar çarpacağını öne sürdü, bu da Bloomberg’in raporunda bahsetmedi. 2020 iPad Pro gibi, 2020 iPhone Pro modelleri de Ar işlevselliğini daha da artıran LiDar sensörüne sahip olacak.

İphone’lardaki işlem gücü de AR performansını artırmak için çarpılacak. Apple Post tarafından Mockup Yeni iPhone’lar, mevcut küresel pandemik durum nedeniyle bu yıl biraz gecikme yaşayabilir, ancak telefonlar hala aynı sonbahar penceresinde başlatılacak ancak en fazla birkaç hafta gecikme yaşayacak. Bloomberg, Apple’ın daha küçük ve daha ucuz bir HomePod üzerinde çalıştığını bildirdi. Mevcut HomePod, özellikle Amazon ve Google’daki rakiplerine kıyasla, sınırlı işlevselliğe sahip yüksek kaliteli ama pahalı bir hoparlör olarak görüldü.

Yeni model piyasada daha iyi rekabet edecek ve potansiyel olarak bu segmentte ciddi bir yarışmacı olarak Apple’ı destekleyebilir. Her seferinde patlamaya devam eden bir ürün olan AirTag, sonunda bu yıl bir sürüm görecek. Kategorisindeki diğer ürünler gibi, AirTags da önem taşıyan öğelere eklenebilen küçük elektronik Etiketler olacak ve onları kaybetmeniz durumunda, etiketinizi çalmayı veya telefondaki yerini görmeyi uzaktan deneyebilirsiniz. Airtags’ın elma tasarımlı bir Deri Kılıf ve bir Anahtarlık ile gelmesi bekleniyor.

Son olarak, Apple’ın MacBook Pro, Apple TV, bütçe iPad modelleri ve yeni bir imac’in güncellenmiş sürümleri üzerinde çalıştığı söyleniyor, ancak bunların hepsi bu yıl gelmeyebilir.

Yorum Yapabilirsiniz